• info@kayserisektor.com.tr
Aşçı Aranıyor | Fitleziz Sağlıklı Yemek Hizmetleri

Aşçı Aranıyor | Fitleziz Sağlıklı Yemek Hizmetleri

0 ZİYARETÇİ
  • İlan Adı: Aşçı Aranıyor | Fitleziz Sağlıklı Yemek Hizmetleri
  • Firma Adı ::
  • Yaş ve Cinsiyet: -
  • EKLENME TARİHİ: 01 Ocak 1970 Perşembe

İş Özeti Kayseri'nin ilk diyet mutfağında butik olarak hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için yemek öğünlerinin üretimi, hizmet sunumu ve sonrası işlerin süreç kontrollerinin sağlanmasıdır. Sorumluluklar ve Görevler Diyetisyenler ile birlikte aylık yemek listesinin hazırlanmasına katkıda bulunmak, Menüde bulunan yemekleri hazırlamak, hazırlattırmak, Mutfak içerisinde iş akışını düzenlemek, Mutfak personelinin yapacağı işleri günlük olarak planlayarak, görev dağılımı yapar. Sonraki günün yemek menüsünün ön hazırlığını yapmak, Günlük olarak menüde belirtilen yemeklerin kişiye özel porsiyonda servisini yapmak, Günlük yemeğin tat, lezzet ve diğer kontrollerini yapmak, Diyetisyenlerin/Yöneticinin onayını alarak servise sunulmasını sağlamak, Yemek üretimi sırasında oluşabilecek aksaklıkları gidermek ve bunun için önlem alınmasını sağlamak, Yemek pişirilmesi ve sunumunun zamanında yapılmasını sağlamak, pişirilen yemeğin sağlıklı, sıhhî ortamlarda hazırlanması için gerekli önlemleri almak, Mutfağın temizlik, hijyen ve düzenini sağlamak, Haftalık malzeme ihtiyaç listesini hazırlamak, Besin maddelerinin alım ve muhafazasında gerekli tüm önlemleri almak, Mutfak demirbaşlarının düzgün kullanılmasını ve muhafazasını sağlamak, Mutfakta çalışan personellerin sevk ve idaresinde yöneticisine yardımcı olmak, Mutfak personelinin ihtiyaçlarını yöneticisine bildirmek, Fitleziz Sağlıklı Beslenme Hizmetlerinin genel çalışma talimatına uymak, İç kontrol sisteminin hayata geçirilmesinde, üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmek, Etik Davranış İlkelerine riayet etme hususunda örnek olmak, Sanitasyon ve güvenlik kurallarına uyacak şekilde görev yapmak, Kurumun kendi için temin etmiş olduğu iş elbisesini giymek, sağlık kurallarına özen göstermek, Kurumun imkânlarını ve kaynaklarını verimlilik ve karlılık esaslarına göre kullanmak ve değerlendirmek hususunda gereken mesleki bilgi, gayret ve beceriyi göstermek, Yöneticisi tarafından verilen diğer görevleri yapmak. Gıda güvenliği ve hijyen / İş güvenliği gerek ve uygulamalarının yerine getirilmesi Nitelikler ve Yetenekler Aşçılık Sertifikası Hijyen Belgesi En az 3 yıl aşçı olarak çalışmış olmak İş Türü: Tam zamanlı Maaş: 2800 TL arası Çalışma saatleri : haftada 6 gün 08:00-18:00 arasıdır. (çalışma saatleri işin durumuna göre 1-2 saat uzayabilmekte yada kısalabilmektedir.) Tercihen Talas ilçesinde ikamet eden biri aranmaktadır. Servis hizmetimiz yoktur. Gereken eğitim: Lise veya dengi